Hej vardag, jag har saknat dig

Första dagen på evigheter som inte är en röd dag, klämdag, mellandag, helgdagsafton eller något annat som innebär att butikerna är stängda och DN inte kommer. Helt underbart. Efter veckor av julemat, godis, jumust, fika och alldeles för mycket alkohol så känns januarivardagen väldigt välkommen.
Jag ser fram emot en normal dygnsrytm (det vill säga så normal som min dygnsrytm någonsin kan bli), uppdaterade favoritbloggar, linser och broccoli till middag, samt att postgången äntligen ska bli någorlunda normaliserad igen så att jag kan få mitt efterlängtade bokpaket.

Inte minst ser jag fram emot vardagen för att få se normala tv-program igen, istället för långfilm efter långfilm på alla kanaler. Sen när blev Ringen-trilogin julfilmer? Och vem orkar se de filmerna på reklamkanaler, när "Sagan om konungens återkomst" är minst en timme för lång även utan reklamavbrott?

Hej vardag. Välkommen tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Terese

Ja vardagar har blivit underskattade :)

2009-01-08 @ 19:29:08
URL: http://tessyliicious.blogg.se.se
Postat av: Anna S

Men det är väldigt skönt när de kommer tillbaka...

2009-01-09 @ 00:49:21
URL: http://evilkitten.blogg.se/
Postat av: Hilea

Ja det ärså att det känns lite avigt att det är "hela" veckor nu igen. Men skönt att komma igång med livet igen.2009-01-09 @ 00:58:41
URL: http://hileasoltun.blogg.se/
Postat av: Anna S

Hilea - Precis, skönt att komma igång. Man är ju lite satt på paus under julen.

2009-01-10 @ 00:12:32
URL: http://evilkitten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0