Fyndat i bytesrummet igen

Jag kanske borde byta namn på den här bloggen till "Saker jag funnit i bytesrummet"?

Den här gången gick jag dit med en pocket som jag hatar intensivt och några skivor som R rensat ut, och fann till min stora glädje en mycket välbehållen Game Boy Color! Den fungerar helt utan problem och har inte minsta repa i displayen, vilket får mig att undra vilket sjukt aktsamt barn som kan ha haft hand om exemplaret innan mig. Kanske någon som inte gillat att spela?

Synd bara att jag är så usel på plattformspel, för annars skulle det vara ganska fint att sitta med den här på tunnelbanan. Vem behöver en Nintendo DS när man har en Game Boy?

Förlåt bloggen

Jag har försummat dig.

Jag skyller på att jag har inskaffat ett xbox live guldmedlemsskap och ett headset och sedan har tillbringat ohälsosamt många timmar den senaste veckan med att skjuta och såga sönder saker i Gears of war 2. Samt bli dödad ett oändligt antal gånger.
Vem hade kunnat tro att det skulle kunna vara så sjukt underhållande att leka krig tillsammans med sina vänner?

We will rock you

Jag älskar Singstar.

Jag brukar klara mig hyfsat när det gäller de flesta låtar, men det är inte därför jag älskar spelet. Utan det är för att alla kan spela det, oavsett sångröst eller spelvana. För att det är ett så enkelt koncept som går att variera i oändlighet och fortfarande vara så otroligt underhållande.

Ikväll har jag tur att få prova på Singstar Queen.
Som gammalt Queen-fan (jag var besatt av dem när jag var i elvaårsåldern, delvis på grund av att jag fullkomligt avgudade filmen "Highlander") är det rena himmelriket. Vanligtvis brukar jag bara kunna en knapp handfull låtar på varje Singstar-skiva, vilket gör att sjungandet blir lite mer komplicerat. Men när det gäller Queen så kan jag det mesta, så utmaningen blir snarare att kunna hänga med i Freddie Mercurys sinnessjukt breda register.
Jag är peppad.

FörortskärlekJag gillar verkligen att bo i förorten. Men vissa dagar gillar jag det mer än andra.
Min dagliga eftermiddagspromenad ledde idag till Västertorp, där jag först sprang på en tebutik (något som jag verkligen behöver inom gångavstånd) och köpte en påse rött te med citrongräs som ska bli himla spännande att provsmaka.
Vägg i vägg fann jag en antikbod fullproppad med kuriösa ting, som dessutom just nu hade rea. Det fina porslinskruset ovan och boken behövde jag bara betala drygt 40 kr för tillsammans. Det fanns också väldigt mycket tjusigt femtiotalsporslin i butiken, så det lär bli fler besök där.
Annars är det oftast Myrorna i Skärholmen som gäller för mig när det kommer till Second Hand. Men det är så otroligt stort att jag ofta inte orkar kamma igenom hela butiken i jakt på de där fynden, utan fastnar vid böckerna. Som vanligt.

Vuxen?

När jag träffade min vän J för ett tag sen, så pratade vi mycket om det här med att vara vuxen. Eller snarare att vilja inse att man faktiskt är vuxen.
Typ äta ordentligt, ha ett sparkonto och klä sig varmt om vintern. Eller helt enkelt bara sluta bete sig oansvarigt och destruktivt i allmänhet.

Så nu hoppas jag att J blir glad över följande:Jag har idag köpt ett armbandsur!
Jag har inte haft något på typ åtta år, sedan jag råkade supa sönder min älskade klocka som jag hade köpt i London. Vilket betyder att jag alltid måste ha mobilen igång om jag vill kunna veta vad klockan är, även om jag kanske inte kan svara i mobilen. Klart dåligt.

I och för sig var klockan fånigt billig (jag älskar halva priset på reapriset!), men den har varken motiv av små dödskallar, stjärnor, katter eller något annat spexigt. Alltså vuxenklocka.

På bilden syns även förlovningsring. Där kan man snacka om ungefär en triljard vuxenpoäng!

Fruity

Jag vet.
Jag har varit väldigt dålig på att skriva här. Det har varit mycket på sistone. Förkylningar, plugg, väldigt lite sömn och väldigt mycket läsande. Plus lite funderingar på vad jag vill göra med den här bloggen, egentligen.

Och så har jag ätit en massa frukt:Typ som fruktsallad med banan, sweetie, gröna druvor, röda druvor och passionsfrukt. Sjukt gott.Jag finns lite mer frekvent i bokbloggen om ni skulle sakna mig här, förresten.

RSS 2.0